Hva slags lukt brukes til vinterfiske?
2023/06/20

Når du fisker om vinteren, er det viktig å velge riktig smakstype for agnet ditt da fisken har en redusert metabolisme på grunn av den lave vanntemperaturen og vil være mer følsom og kresen på mat. Her er noen smakstyper som er egnet for vinterfiske:

1.Insekter: Insekter er en av de delikatesser som mange fiskearter liker å spise. Vanlige vinter insekter inkluderer meitemark, snegler, larver, etc.

2.Agarwood: Agarwood har en aroma som kan tiltrekke seg fisk og denne smakstypen er også ikke lett å bli påvirket av vann eller dratt bort av strømmen. Du kan legge til litt agarwood pulver i agnet eller bruke ferdig dyppet agarwood agn.

3.Fiskekjøtt: Noen fiskearter foretrekker å spise lignende matvarer, så du kan legge til litt fiskebuljong eller bruke små fiskebiter som agn.

4.Søte smaker: Noen fiskearter liker også å spise søtsaker, så du kan legge til sukker, honning eller andre søte ingredienser i agnet for å tiltrekke dem.

Ved å velge smakstype bør du ta hensyn til de lokale fiskenes smakpreferanser og vaner. Husk at hver fiskeart har forskjellig smakpreferanse, så du må prøve og justere etter behov.

AD
Artigo